Кризата, връхлетяла ни внезапно с пандемията от COVID-19, е непознато до

...
Кризата, връхлетяла ни внезапно с пандемията от COVID-19, е непознато до
Коментари Харесай

7 съвета, с които да намалите ефекта за вашия бизнес от COVID-19 пандемията

Кризата, връхлетяла ни внезапно с пандемията от COVID-19, е непознато досега тестване както за всеки човек, по този начин и за всеки бизнеса. Предизвикателствата са два вида: очевидните, с които би трябвало да се оправим през днешния ден и бъдещите, за които би трябвало да стартираме подготовката още през днешния ден.

Съществуват по-мащабни и съществени проблеми, които безспорно изискват съгласувани и добре премислени дейности, с цел да се предпазим от предотвратими неточности. Световният водач в региона на HR решенията Adecco Group предлага лист, посредством който можете да ревизирате готовността на вашата организация да се оправи със обстановката. Без претенциите да са изчерпателни, рекомендациите покриват доста от главните условия.

Списък за подготовка

1. Имате ли екип, който да координира цялостната връзка и противоположна връзка от чиновниците, клиентите и доставчиците?

Главната задача на този екип е бързо да осведоми вашите чиновници, клиенти и бизнес сътрудници за тактиките за непрекъснатост на работния развой, подхванатите ограничения за здраве и сигурност и вероятните обстановки, влияещи на работното място. Неефективната вътрешна връзка би довела до спекулации, съмнение и боязън.

2. Идентифицирали ли сте меродавен източник на здравна информация, който да ви помогне да повишите познанията на вашите чиновници?

Интернет е цялостен с подвеждаща информация, заради което би било добре за всички организации да решат на кого ще разчитат, с цел да се осведомят и да са постоянно в течение с ежедневните промени. Най-добре е да следите изказванията на Световната здравна организация или националните здравни служби. След като намерите най-достоверната информация, направете по този начин, че тя да бъде обновявана регулярно и елементарно налична за вашите чиновници.

3. Ако оперирате на доста пазари, наясно ли сте с правните условия, които могат да обиден съкращенията, чиновниците под карантина или решението да пандизите цялостен офис?

Ако имате бизнес в Съединените щати, може да не е толкоз мъчно да започнете нова работа или да измененията радикално работните практики, при положение, че бизнес интервенциите са били наранени от епидемията. В някои европейски страни обаче връзките със чиновниците, правните и политическите спънки са доста по-големи и лишават повече време. Дайте задача на опитните мениджъри човешки запаси във всички страни, в които работите, да разпознават вероятни проблеми, които биха ви попречили да вземате бързи решения по отношение на неподходящите ограничения на работното място. (продължава на идната страница)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР